Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Aday oldu… Çivelek’i topa tuttu!

Aday oldu… Çivelek’i topa tuttu!

Zonguldak’ın EreÄŸi ilçesi Åžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası BaÅŸkanlığı’na aday olduÄŸunu bildiren taksi ÅŸoförü Onur Demircan, mevcut yönetimin taksici esnafının sorunlarını çözmediÄŸini iddia etti.


Demircan, 27 Ocak 20018’de yapılacak Oda seçimine iliÅŸkin bir restoranda düzenlendiÄŸi basın toplantısında yaptığı konuÅŸmada, makam sevdalısı olmadığını söyledi. Oda BaÅŸkanı Cevdet CiveleÄŸi adeta eleÅŸtiri yaÄŸmuruna tutan Demircan, “son yıllarda ÅŸoför esnafı olarak yaÅŸadığımız sorunlara sahip çıkması gereken EreÄŸli Åžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın baÅŸkanı ve yönetimi, bırakın çözüm bulmayı, çözüm bulmak için bile bir adım bile atmamışlardır. Biz burada koltuk sevdalısı olarak deÄŸil, görevini tam anlamıyla yerine getiremeyen, taksici esnafımızı maÄŸdur olarak dinlemeyen Oda yönetiminin tavırlarından taksiciler olarak çok maÄŸdur durumda olduÄŸumuzu anlatmaya çalışıyoruz” diye konuÅŸtu.
KÜÇÜK MÜ ÇİVELEK Mİ?
Halk otobüsleri ile taksiciler arasından yaşanan sıkıntıları da ifade eden Demircan, sözlerini şu sözlerle sürdürdü:
“Bugün Oda yönetiminde bulunan Ahmet Küçük abimize saygımız sonsuz fakat kendisi yaptığı tavır ve hareketlerden Oda üyelerimizin tamamına yakın bölümünü rahatsız etmektedir. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaÅŸlarımızın tek düşüncesi 16 yıldır görevini sürdüren yönetimin kan deÄŸiÅŸikliÄŸi olması gerektiÄŸini inanmamızdan kaynaklanmaktadır. BaÅŸkan olarak da Oda’da durması gereken sevgili Cevdet Civelek’te ne hikmetse her gittiÄŸimizde Oda yerinde baÅŸka mekanlarda duruyor. Sorunlarla ilgili bir türlü kendisine ulaÅŸmak mümkün olmuyor. Oda’da BaÅŸkan Civelek mi yoksa Ahmet Küçük mü anlayamadık.  

 

KENDÄ° TAKSÄ°SÄ° VAR!

Son dönemde gerçekleÅŸtirilen oluÅŸumun ardından kamyonculara sahip çıkılması için kurulan kooperatifimizin kendisine 5 bin lira maaÅŸ talep etmektedir. Yönetim buna karşı çıktığı andan itibaren bir dahaki dönemde kendisini kooperatifin başından aÅŸağı aldıkları ortadadır. Murat Taksi’de kendisine ait olan aracın satışına çıkarılan 2015’te 410 lira yazmıştır. Fakat biz bu oluÅŸumlarda bunun üstüne gittiÄŸimiz halde, ek durakların kapatılması halde peÅŸinden 100 liraya inmiÅŸtir. Sayın BaÅŸkan Cevdet Civelek’in Murat Taksi’de kendi aracı olduÄŸu için bunlarla hep sorunlar aynı. Kendi durağının limitini yükseltiyor baÅŸka taksici esnafımız umrunda deÄŸil, sadece Murat Taksi adına çalışıyor.”

Aday oldu… Çivelek’i topa tuttu!

Zonguldak’ın EreÄŸi ilçesi Åžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası BaÅŸkanlığı’na aday olduÄŸunu bildiren taksi ÅŸoförü Onur Demircan, mevcut yönetimin taksici esnafının sorunlarını çözmediÄŸini iddia etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo