Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Acının tarifi yok!

Acının tarifi yok!

Trafik kazasında yaşamını yitiren Deniz Naba’nın hayatındaki bir ayrıntı, yaşanan acıyı adeta katladı. Naba, aynı yaşta, aynı sebeple ölen babasının kaderini paylaştı…


Bolu’da meydana gelen trafik kazasında hayata gözlerini yuman 37 yaşındaki Deniz Naba, memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde toprağa verildi.
Alınan bilgiye göre, Naba idaresindeki 34 ABT 840 plakalı otomobil TEM Otoyolu Ankara istikameti Dörtdivan Park Alanı mevkisinde aynı yönde ilerleyen Kerim Çukurkuz yönetimindeki 01 AEU 62 plakalı tıra çarptı. Kazada, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Deniz Naba olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Naba’nın annesi 55 yaşındaki Neşe Naba ise olay yerine gelen Gerede Belediyesi İtfaiye ekipleri ve UMKE tarafından sıkıştığı yerden yaralı olarak kurtarıldı. Neşe Naba, 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Büyük acı vardı… Gözyaşları ile uğurlandı…
Genç yaşta yaşamını yitiren bir çocuk babası Deniz Naba’nın cenazesi Karadeniz Ereğli Bozhane Camisi’ne getirildi. Naba, burada kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı’nda dua ve gözyaşları içinde toprağa verildi.
Merhum Deniz Naba; Kdz Ereğli eşraflarından Celalettin Sami Yayalar (camcı eser), Kemalettin, Gülseren, Gülsen yeğeni, Neşe Naba’nın oğlu, Özer, Özlem, Sermin, Selçuk, İrem, Seval, Sibel’in kuzenleri, merhum Avni Kaptan torunu, merhum Avni, Azmi naba’nın yeğeni, merhum Lütfullah Naba’nın oğlu, Mustafa, Fatih, Altuğ, İdil Naba’nın kuzenleriydi. Annenin durumu kritik!
Öte yandan vücudunda çok sayıda kırık bulunan, akciğeri ise büyük ölçüde hasar gören anne Neşe Naba’nın tedavisi ise Gerede Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde sürüyor. Hastanede endişeli bekleyişlerini sürdüren Naba’nın yakınları, doktorlardan gelecek iyi haberi bekliyor. Beklemekten başka çarenin bulunmadığını belirten doktorlar, Naba’nın duaya ihtiyacı olduğunu belirtiyor.
Çok acı tesadüf  
Merhum Deniz Naba’nın hayatındaki bir ayrıntı, yaşanan acıyı adeta katladı. Babası merhum Lütfullah Naba 37 yaşındaki iken, farklı şehirde olan oğlu Deniz Naba’yı görmek için yola çıktığında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Oğlu Deniz Naba da, yıllar sonra babası ile aynı kaderi paylaştı. Deniz Naba, farlı şehirdeki oğlu Derin Naba’yı görmek için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasında, 37 yaşında hayatını kaybetti.   

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün17
kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
BİLAL SARIGÜL

15 Ocak 2018 - 11:24

MUKADDERAT DİYORUM BEN RAHMETLİ BABASI LÜTFİ AĞBİYE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM ÇOK ÜZÜCÜDÜR Kİ KADERİ BABASIYLA AYNI YAZILMIŞ ALLAH YAKINLARINA VE ANNESİNE SABIR VERSİN ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNE OLSUN

Şule Mumcu Orhan

19 Aralık 2017 - 08:20

ALLAH CC RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET KABRİ NUR OLSUN KEDERLİ AİLESİNE SABIRLAR DİLERİZ...

Yorum Yazın

Canlı Radyo