Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Acının tarifi yok!

Acının tarifi yok!

Trafik kazasında yaÅŸamını yitiren Deniz Naba’nın hayatındaki bir ayrıntı, yaÅŸanan acıyı adeta katladı. Naba, aynı yaÅŸta, aynı sebeple ölen babasının kaderini paylaÅŸtı…


Bolu’da meydana gelen trafik kazasında hayata gözlerini yuman 37 yaşındaki Deniz Naba, memleketi Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde topraÄŸa verildi.
Alınan bilgiye göre, Naba idaresindeki 34 ABT 840 plakalı otomobil TEM Otoyolu Ankara istikameti Dörtdivan Park Alanı mevkisinde aynı yönde ilerleyen Kerim Çukurkuz yönetimindeki 01 AEU 62 plakalı tıra çarptı. Kazada, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Deniz Naba olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Naba’nın annesi 55 yaşındaki NeÅŸe Naba ise olay yerine gelen Gerede Belediyesi Ä°tfaiye ekipleri ve UMKE tarafından sıkıştığı yerden yaralı olarak kurtarıldı. NeÅŸe Naba, 112 saÄŸlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Büyük acı vardı… GözyaÅŸları ile uÄŸurlandı…
Genç yaÅŸta yaÅŸamını yitiren bir çocuk babası Deniz Naba’nın cenazesi Karadeniz EreÄŸli Bozhane Camisi’ne getirildi. Naba, burada kılınan cenaze namazının ardından Åžehir Mezarlığı’nda dua ve gözyaÅŸları içinde topraÄŸa verildi.
Merhum Deniz Naba; Kdz EreÄŸli eÅŸraflarından Celalettin Sami Yayalar (camcı eser), Kemalettin, Gülseren, Gülsen yeÄŸeni, NeÅŸe Naba’nın oÄŸlu, Özer, Özlem, Sermin, Selçuk, Ä°rem, Seval, Sibel’in kuzenleri, merhum Avni Kaptan torunu, merhum Avni, Azmi naba’nın yeÄŸeni, merhum Lütfullah Naba’nın oÄŸlu, Mustafa, Fatih, AltuÄŸ, Ä°dil Naba’nın kuzenleriydi. Annenin durumu kritik!
Öte yandan vücudunda çok sayıda kırık bulunan, akciÄŸeri ise büyük ölçüde hasar gören anne NeÅŸe Naba’nın tedavisi ise Gerede Devlet Hastanesi YoÄŸun Bakım Ãœnitesi’nde sürüyor. Hastanede endiÅŸeli bekleyiÅŸlerini sürdüren Naba’nın yakınları, doktorlardan gelecek iyi haberi bekliyor. Beklemekten baÅŸka çarenin bulunmadığını belirten doktorlar, Naba’nın duaya ihtiyacı olduÄŸunu belirtiyor.
Çok acı tesadüf  
Merhum Deniz Naba’nın hayatındaki bir ayrıntı, yaÅŸanan acıyı adeta katladı. Babası merhum Lütfullah Naba 37 yaşındaki iken, farklı ÅŸehirde olan oÄŸlu Deniz Naba’yı görmek için yola çıktığında geçirdiÄŸi trafik kazasında yaÅŸamını yitirmiÅŸti. OÄŸlu Deniz Naba da, yıllar sonra babası ile aynı kaderi paylaÅŸtı. Deniz Naba, farlı ÅŸehirdeki oÄŸlu Derin Naba’yı görmek için çıktığı yolda geçirdiÄŸi trafik kazasında, 37 yaşında hayatını kaybetti.   

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün17
kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
BÄ°LAL SARIGÃœL

15 Ocak 2018 - 11:24

MUKADDERAT DİYORUM BEN RAHMETLİ BABASI LÜTFİ AĞBİYE ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM ÇOK ÜZÜCÜDÜR Kİ KADERİ BABASIYLA AYNI YAZILMIŞ ALLAH YAKINLARINA VE ANNESİNE SABIR VERSİN ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNE OLSUN

Åžule Mumcu Orhan

19 Aralık 2017 - 08:20

ALLAH CC RAHMET EYLESÄ°N MEKANI CENNET KABRÄ° NUR OLSUN KEDERLÄ° AÄ°LESÄ°NE SABIRLAR DÄ°LERÄ°Z...

Yorum Yazın

Canlı Radyo