Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ACI HABER AİLEYE ULAŞTI..

ACI HABER AÄ°LEYE ULAÅžTI..

Fırat Kalkanı Harekatı’nın 150’nci gününde terör örgütü Suriye’nin El Bab bölgesinde Türk askerleri bulunduÄŸu alana bombalı araçla saldırdı.

Saldırıda Uzman ÇavuÅŸlar  Emre Doruk, Saim Topal, Bahattin Bakır, Ramazan TaÅŸkın ve Mete Can ÅŸehit düştü. 9 asker yaralandı.

Åžehitlerimizden  Bahattin Bakır’ın Devrek ilçemiz Pınarönü köyü nüfusuna kayıtlı.

 

MADDÄ° Ä°MKANSIZLIKLAR YÃœZÃœNDEN!.

OÄŸlunun ÅŸehadet haberi, Devrek ilçesinde yaÅŸayan baba Hüseyin, anne Hatime Bakır ile kız kardeÅŸleri Nazife Küçükkaya ile Habibe Bakır’a, Kaymakam Yakup Güney ve askeri yetkililer tarafından verildi. Acı haberi almasının ardından fenalaÅŸan ÅŸehit yakınlarına, evin önünde bekletilen saÄŸlık ekiplerince müdahale edildi. Åžehidin baba evine Türk bayrakları asıldı.

Åžehit Piyade Uzman ÇavuÅŸ Bahattin Bakır’ın 4 yıllık uzman çavuÅŸ olduÄŸu, mesleÄŸe baÅŸlamadan önce boyacılık yaptığı, maddi imkansızlıklardan dolayı uzman çavuÅŸluÄŸu seçtiÄŸi ve yaklaşık 15 gün önce yıllık izne memleketine geldiÄŸi, Tunceli’de görev yaptığı ve izin dönüşü Suriye’nin kuzeyindeki El Bab’a görevlendirildiÄŸi öğrenildi. Bu arada Bakır’ın, Tunceli’den kredi çekerek yeni aldığı otomobili memleketine getirdiÄŸi ve burada iki gün aracı kullanmasının ardından ailesine ait garaja bırakarak görev yerine gittiÄŸi bildirildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo