Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“8. Harika Ereğli”

“8. Harika EreÄŸli”

Kısa adı BAL olan Bölgesel Amatör Lig’in en iyileri belirlendi. OluÅŸturulan karma takımın antrenörü Karadeniz EreÄŸli Belediyespor hocası Zafer Åžahin oldu. Takımda ise 3 “EreÄŸlili” oyuncu var…


Alınan bilgiye göre, BAL’da “haftanın enleri” kategorileri belirlendi. Soysal medyada “BAL Ligi Gurup Taraftar Sayfası”nda taraftarların oyları ile belirlenen tabloda, haftanın teknik Direktörü Zafer Åžahin, öğrencisi Eray Özer ise haftanın oyuncusu seçildi. Son 8 maçını kazanan, yaptığı flaÅŸ transferler ile zirvenin adı olan Karadeniz EreÄŸli Belediyespor ise beklenildiÄŸi gibi haftanın takımı seçildi.
Haftanın takımı olarak belirlenen 11 kiÅŸilik kadroda Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’un baÅŸaralı 3 ismi Eray Özer, Burak Toker ve Serbay Aydın yer buldu.
Spor otoriteleri, hazırlanan hatanın enlerini, “eflatun-beyazlı takım yönetiminin son dönemde ne kadar da isabetli kararlar aldı” olarak nitelendirdi.

BAÅžARIYA “FOTO MAÇ” KAYITSIZ KALMADI!
Öte yandan, son oynanan Karadeniz EreÄŸli Belediyespor- Türk Metal Kırıkkale maçını Bal Ligi Sayfasında manÅŸete taşıyan ulusal spor gazetesi Foto Maç, bu maça attığı baÅŸlıkla dikkat çekti. Takımın son 8 maçını kazanmasına göndermede bulunan Foto Maç, “8. Harika EreÄŸli” diye yazdı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
gülücük1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo