Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

70 YAŞINDAKİ ANNENİN ‘YARDIM ÇAĞRISINA’ CEVAP GELİR Mİ?

70 YAÅžINDAKÄ° ANNENÄ°N ‘YARDIM ÇAÄžRISINA’ CEVAP GELÄ°R MÄ°?

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, henüz bebekken geçirdiÄŸi rahatsızlık nedeniyle engelli olan 46 yaşındaki Nezih Esel’in, deneniyle 6 yıldır sokaÄŸa çıkmadığını bildirildi.


Henüz 6 aylıkken ateÅŸli havale geçiren oÄŸulları Nezih Ezel’in daha iyi ÅŸartlarda yaÅŸayacaklarına inandıkları için bir süre önce Zonguldak’tan Karedeniz EreÄŸli’ye taşındıklarını belirten 70 yaşındaki anne Elmas Esel, gazetecilere açıklamasında, zor günler geçirdiklerini söyledi. YaÅŸlandıklarından dolayı oÄŸluna yardımcı olamadığını ve bu yüzden vicdan azabı duyduÄŸunu anlatan Ezel, şöyle dedi:
“YaÅŸadığımız binada asansör olmadığı için çaresiz durumda kaldık. OÄŸlumu aÅŸağı indirmek, sokaÄŸa çıkarabilmek için binanın dışına asansör yapılmasını istiyoruz. Lüks olmasına gerek yok, oÄŸlumu aÅŸağı indirsin çıkarsın bize yeter. YaÅŸlandık artık gücümüz yetmiyor. Babası 73 yaşında ben ise 70 yaşındayım, gücümüz oÄŸlumu kaldırmaya yetmiyor bu yüzden vicdan azabı duyuyorum. Dışarı çıksam bile oÄŸlum bu halde evdeyken bir ÅŸey yapamıyorum, oÄŸlumu evde bırakıp gezmek gücüme gidiyor. O yüzden mümkünse bina dışına oÄŸlumu aÅŸağı indirip, yukarı çıkarabilecek kadar bir asansör istiyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo