Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

7 yılda 4 ikramiye!

7 yılda 4 ikramiye!

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, Milli Piyango İdaresi uhdesindeki şans oyunundan oynayan kişinin, yüklü ikramiye kazandığı bildirildi.


Edinilen bilgiye göre, On Numara oyununun 18 Eylül 2017 tarihli 789. hafta çekilişinde 10 rakamın tamamını bilen 4 kişiden birinin Alaplı’da bulunduğu ve 72.968,40 kuruş ikramiye kazandığı belirtildi.  Talihlinin kuponunu Alaplı’daki Bilgin Yamanlar Sayısal İddia Bayi’den yatırdığı öğrenildi.
Sayısal İddia büfe sahibi Bilgin Yaman, gazetecilere açıklamasında, şu ana kadar sayısal iddia büfe olarak 4 kez büyük ikramiye verdiklerini söyledi. Tekrar büyük ikramiyeyinin ilçedeki bir kişiye kazandırdığı için sevinçli olduğunu ifade eden Yaman, “20 yıldan bu yana Milli Piyango bayisiyim. Bütün ikramiyeleri dağıttım ama şimdiye kadar hiçbir arkadaş yeniden büfeme gelmedi. Şanslı bir bayiyim ve şanslı bir ilçede işletmecilik yapıyorum. Alaplı ilçesi Türkiye’nin en şanslı ilçelerinden biri. Şu ana kadar bayimizden 2 kez sayısal ikramiye 1 kez Şans Topu ve şimdi On Numara çıktı. Kazanan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun” sözleriyle konuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo