Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

500 TEBRİK KARTI GÖNDERİLECEK!..

500 TEBRİK KARTI GÖNDERİLECEK!..

PTT AÅž tarafından terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek vermek amacıyla baÅŸlatılan "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası kapsamında Zonguldak’tan 500 tebrik kartı gönderileceÄŸi bildirildi.

VatandaÅŸlar, "Size Minnettarız" sloganıyla gerçekleÅŸtirilecek kampanyada, tebrik kartlarını PTT iÅŸ yerlerinden ücretsiz temin edilebilecek ve güvenlik güçlerine ücretsiz gönderilebilecek.

 Ramazan Bayramı dolayısıyla baÅŸlatılan kampanyada vatandaÅŸların tebrik kartlarını gönderebilmek için kartların üzerine güvenlik güçlerine göndermek istedikleri mesajları ve i̇l/i̇lçe/karakol/birlik adını yazmaları yeterli olacak.

PTT Zonguldak BaÅŸmüdürü Mehmet MeÅŸeli, Vali Ali Kaban’ı ziyaretinde yaptığı konuÅŸmada, bayramlarda ve özel günlerde tebrik kartlarını vatandaÅŸlara vererek, adreslere göndermeleri noktasında nostalji yaÅŸattıklarını söyledi.

Özellikle terör bölgesinde yaşayan güvenlik güçlerine vatandaşların onların yanlarında olduğunu hissettirmek ve moral motivasyonlarını yüksek tutmak amacıyla bu projenin başlatıldığını belirten Meşeli, şöyle konuştu:

"Bu kapsamda "Size minnettarız" baÅŸlıklı kartları bastırdık. Bu projeyi de ilimizde ilk olarak valimizden baÅŸlatmak istedik. Bu kartları güvenlik güçlerimize göndereceÄŸiz. 13 il 127 adres var. Bu adresler PTT müdürlüklerimizde mevcut. Adres mevcut olmasa dahi 13 ilden birini yazarak gönderilebilecek. Minnet duygularını onlara yansıtarak, güvenlik güçlerimizin yanında olduÄŸumuzu hissettireceÄŸiz." 

Vali Kaban da bayramların milli birlik ve beraberliğin en fazla hissedildiği günler olduğunu ifade ederek, "PTT, yurdun birliği ve ülkenin varlığı için mücadele veren güvenlik güçlerine minnettarlıklarını dile getirme fırsatı verdi. Herkes adına çok teşekkür ederim. Gördüğünüz gibi 4 ayrı güzel kart var. Bunlar güvenlik güçlerimizin nasıl toplumun her kesimiyle birlikte hareket ettiğini ifade eden çok duygulu kartlar. Ben bunlarda birisini seçim, yanınızda bir kart yazacağım." dedi.

Kaban daha sonra Åžanlıurfa Muratlı Jandarma Karakoluna gönderilmek üzere, "Çok deÄŸerli kardeÅŸlerim. Zor bir coÄŸrafyada eÄŸer bin yıldır hala varsak, bu baÅŸarının altındaki imza sizlerindir. Bayramınızı canı gönülden kutlarım. Allah yar ve yardımcınız olsun. Var olun." yazılı tebrik kartını MeÅŸeli’ye teslim etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo