Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

4 yıl önce istifa etti!

4 yıl önce istifa etti!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, CHP’ye katılan Ormanlı Belediye Meclis Üyesi Abdullah Cebeci’nin, partilerinden yaklaşık 4 yıl önce istifa ettiğini bildirdi.


Demirtürk, yazılı açıklamada, “MHP’den CHP’ye geçti” şeklinde basın yer alan haberler üzerine zorunlu açıklama yapma gereği duyduklarını belirtti.
MHP’den seçilen Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol’un partiden ayrılarak AK Parti’ye geçmesinin ardından, yine partilerinden seçilen Belediye Meclis Üyelerinin de istifa ederek ’bağımsız’ kaldıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:
"AK Parti’den adaylığı kabul edilmeyen Ormanlı Belediye Başkanı Sayın Bayram Başol’a MHP kapılarını açmış ve 2014’de gerçekleşen yerel seçimlerde MHP’den Ormanlı Belediye Başkanı seçilmişti. Ancak geçen süreçte Başol ve beraberindeki meclis üyeleri MHP’den istifa etmiş, Başkan Başol ile birlikte bazı belediye meclis üyeleri Ak Parti’ye geçmiş, diğerleri ise bağımsız olarak belediye meclis üyeliklerini sürdürmüşlerdir. Söz konusu haberlerde yaklaşık 4 sene önce istifa ederek bağımsız olan belediye meclis üyelerinin sanki MHP’den yeni istifa etmiş gibi gösterilip başka bir partiye geçtiği ifade edilmeye çalışılmış. Yapılan bu haberlere MHP’yi karıştırmak hem uygun değil, hem de MHP üzerinden siyasi partilerin kendi reklamlarını yapmaya çalışması söz konusu bile olamaz.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo