Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

3 GÜN KALA ‘BİRLİK’ FOTOĞRAFI

3 GÜN KALA ‘BİRLİK’ FOTOĞRAFI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde ki AK Parti teÅŸkilatınca birlik, beraberlik ve kaynaÅŸma toplantısı gerçekleÅŸtirildi.

MUSTAFA KUMAÅž
Tarihi erkene alınarak 24 Haziran’da yapılması kararlaÅŸtırılan CumhurbaÅŸkanlığı ve Parlamento Seçimine 3 gün kala, Belediyeye ait Sahil Kafe’de düzenlenen toplantıda konuÅŸan AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Mustafa KumaÅŸ, seçim çalışmaları boyunca sahada vatandaÅŸlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattıklarını söyledi.

HÃœSEYÄ°N UYSAL
EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal da 24 Haziran sonrasını ‘milat’ olarak nitelendirerek, “ülkemiz için, milletimiz için bir milat. Bu seçimler Türkiye’deki bir sürü hantal yapıların veya çaÄŸa uymayan yapılardan kurtulacağımız bir seçim olacak” dedi.

FAZLI ERDOÄžAN
AK Parti Zonguldak eski Milletvekili Fazlı ErdoÄŸan ise CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın ‘EreÄŸli’nin milletvekili adayı benim’ sözlerini anımsatarak, “ ‘ben sizin yanınızdayım ve sizin temsilciniz bu dönem özel olarak benim’ diyen bir CumhurbaÅŸkanı, bir genel baÅŸkanımız ve bu partinin kurucusudur” diye konuÅŸtu. 

HAMDİ UÇAR
24 Haziran seçimlerinde Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Uçar da, 24 Haziran seçimleri için ekip arkadaÅŸları ile birlikte gece gündüz sahalarda olduÄŸunu belirterek, “cumhurbaÅŸkanımız ‘ben EreÄŸli’nin vekiliyim’ ifadesini kullandı. Bir CumhurbaÅŸkanını bir ilçede böyle bir açıklama yapması çok önemlidir, baÄŸlayıcıdır” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

FARUK ÇATUROĞLU,
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu ise vekilliÄŸi döneminde bölgede gerçekleÅŸtirdikleri çalışmalardan söz etti. 24 Haziran’dan sonra da hizmet etmeye devam edeceÄŸini ifade eden ÇaturoÄŸlu, seçimlerinde partisine ve CumhurbaÅŸkanı adayları ErdoÄŸan’a destek istedi.
Kahvaltı programı bir süre daha sohbet şeklinde sürdü. Toplantıya, ilçedeki bazı muhtarlarda katıldı.

3 GÜN KALA ‘BİRLİK’ FOTOĞRAFI

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın2
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo