Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

3 DERNEĞE EV YAPILIYOR

3 DERNEÄžE EV YAPILIYOR

3 DERNEÄžE EV YAPILIYOR


Karadeniz Ereğli Belediyesince, ilçedeki Şehit Aileleri, LÖSEV ve şehit madenci yakınlarının kullanımı için dernek evleri yapıldığı bildirildi.
Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, BaÅŸkan Hüseyin Uysal, beraberinde Fen Ä°ÅŸleri Müdürü OÄŸuz Cömert ile birlikte Erdemir ofis yolu üzerinde LÖSEV, Åžehit Aileleri ve Madenciler için yapılan dernek evi çalışmalarını yerinde inceledi.
Göreve geldikleri günden itibaren toplum yararına çalışan sivil toplum örgütlerine yer tahsislerinde bulunduklarını belirten BaÅŸkan Uysal, “bugüne kadar Muhtarlar DerneÄŸine, Gaziler DerneÄŸine, YeÅŸilay ve Kızılay gibi derneklere yer tahsisinde bulunarak daha güzel ortamlarda faaliyette bulunmalarını saÄŸladık. Åžimdi ise, Erdemir ofis yolu üzerinde Åžehit Aileleri, LÖSEV ve Madenci Dernekleri için dernek evi projemizin çalışmalarına baÅŸladık” diye konuÅŸtu.
BaÅŸkan Uysal, çalışmaların Kurban Bayramına kadar tamamlanmasını planladıklarını belirterek, “bu 3 dernek evini bitirdikten sonra Åžehit Aileleri, LÖSEV ve Madenci Derneklerine tahsis edeceÄŸiz” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Nuri korkut

06 Temmuz 2018 - 13:16

Sayin baskanim amator telsizciler olarak dernek yeri için bizleri de sahiplenin daha cok faliyette bulunalim gencligi elektronik olarak bilgilendirelim .en kisa zamanda bizi belediyemizin guzide catisi altina alarak bizede bir yer temin ediniz lutfen.. kamu yararina calisan bir dernek olarak hak ettigimiz yere gelelim..imkansizliklar halinde bile itfaiyemiz ile yaptigimiz tatbikatta yakaladigimiz basariyi unutmayalım.. daha cok yapilacak is var hep beraber.. kolayliklar dilerim.

Nuri korkut

06 Temmuz 2018 - 13:10

Sayin başkanım kdz.eregli amatör telsizleri de unutmayalım.. sadece dogal afetlerde hatırlanan deprem.sel.yangin gibi olaylarda hatirlanan amatör telsiz cilerin elinden tutmak size ve hükümetimize yakışır.. yazili baş vurumuzda belirtmiştik..sayin baskanim bizi hak ettigimiz yere insallah taşırsınız.

Yorum Yazın

Canlı Radyo