Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

23 yıl sonra gelen içtima!

23 yıl sonra gelen içtima!

1973/4 tertipler yıllar sonra Düzce’de bir araya gelerek içtima heyecanı yaÅŸadı


Düzce’de bir araya gelen asker arkadaÅŸlar, 23 yıl sonra ilk defa içtima aldılar.
Edinilen bilgiye göre, 23 yıl önce Babaeski’de askerliÄŸini yapan 73/4 tertipler, yıllar sonra bir araya geldikleri Düzce’de buluÅŸtular. 15 asker arkadaşı, yıllar sonra birbirlerine ulaÅŸarak 2 gün boyunca birlikte vakit geçirip hasret giderdiler.
Ayrılma günü geldiğinde ise Düzce şehirlerarası otobüs terminalinde Takım Komutanı Astsubay Abdil Uzundağ eşliğinde içtima alındı.
Adanalı Nihat Gürbaz, gazetecilere açıklamasında, yıllar sonra yeniden buluÅŸmanın mutluluÄŸunu yaÅŸadığını belirterek,  “O kadar mutluyuz ki hiçbir zaman birbirimizi unutmadık. 2 gün boyunca 23 yıl öncesini yaÅŸadık” dedi.
Abdil UzundaÄŸ ise Babaeski’de çok güzel günlerinin geçtiÄŸini anlatarak şöyle dedi:
“Bazı arkadaÅŸlarımızla yıllar sonra karşılaÅŸtım. 23 yıl sonra güzel bir organizasyon tertip etmiÅŸler. Bizi burada ağırladılar. Karşılıklı güzel ÅŸeyler almış vermiÅŸiz demek ki bugünleri yaÅŸadık. Buradan cebim sevgi, saygı, mutlulukla dolu gidiyorum. Önümüzdeki yıl farklı bir ÅŸehirde daha büyük katılımla birlikte bu güzel mutluluÄŸu her yıl devam ettirme kararı aldık.”
1973/4 tertiplerin buluÅŸma fikrini ortaya çıkartan Sakarya’da oturan Yılmaz Alıç ise tertip arkadaÅŸları ile onurla ve gururla görev yaptığını dile getirdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın3
hayran1
kızgın1
gülücük0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo