Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

2 PUAN GİTTİ!..

2 PUAN GİTTİ!..

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele eden ve hafta sonunda Kozlu Belediyespor’u 3-1 mağlup eden Kdz. Ereğli Belediyespor, 16.haftanın erteleme maçında da Eskişehir Yunusemre ile 0-0 berabere kaldı. Bir topu direkten dönen eflatun beyazlıların zaman zaman kar yağışının da etkili olduğu maçın ikinci yarısında 3 topu da rakip savunma tarafından çizgiden çıkarıldı.

16.haftanın erteleme maçında Eskişehir Yunusemre takımını konuk eden ve rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan eflatun beyazlılar sahadan 1 puanla ayrıldı.

Maçın başından itibaren rakip kalede etkili olan ve 5.dakikada Alihan Tezel ile bir topu direkten dönen eflatun beyazlılar ikinci yarıda da baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu. Rakip kalede ard arda pozisyon bulan bu pozisyonların bazılarında son vuruşları yapamayan üç ayrı pozisyonda ise rakip savunmanın topu çizgiden çıkardığı karşılaşma 0-0 sona erdi.

Kdz. Ereğli Belediyespor’da Ümit Daşcı 90.dakikada kırmızı kart gördü.Karşılaşmanın Afyon Bölgesinden hakemi olan Tayfun Sarı’nın tartışmalı karaları zaman zaman maçın önüne geçti.

Aldığı beraberlikle puanını 28’e çıkaran Kdz. Ereğli Belediyespor hafta sonunda İstanbul deplasmanında Bağcılarspor’a konuk olacak.

2 PUAN GİTTİ!..

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo