Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

15 BİN YENİ POLİS KADROSU

15 BÄ°N YENÄ° POLÄ°S KADROSU

Emniyet Genel Müdürlüğü taÅŸra teÅŸkilatına 15 bin yeni polis memuru kadrosu ihdas edilmesine iliÅŸkin kanun tasarısı, TBMM BaÅŸkanlığı’na sunuldu.

Tasarının gerekçesinde, devletin en temel görevinin, vatandaşlarının korku ve endişeden uzak, huzur ve güven içinde bir yaşam sürmesini sağlamak olduğu belirtildi.

Anayasa ve yasalara uygun olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün saÄŸlanması; kamu düzeninin, Anayasada yazılı hak ve hürriyetlerin, güvenlik, asayiÅŸ ve genel ahlakın korunması; suçun iÅŸlenmeden önlenebilmesi için gereken tedbirlerin alınması; suçluların yakalanması ve her türlü suçla mücadelede en büyük sorumluluÄŸun emniyet teÅŸkilatına düştüğü ifade edilerek, ÅŸunlar kaydedildi:

"Toplumun huzurunu bozan, korku ve endiÅŸeye sebep olan suçların başında asayiÅŸ suçları gelmektedir. Bu kapsamda; polisin asayiÅŸ suçları ile mücadelesinin geliÅŸtirilmesi ve güçlendirilmesi, halkın yoÄŸun olarak bulunduÄŸu yerlerde iÅŸlenen suçların önlenmesine yönelik olarak sahada aktif görev yapan personel sayısının artırılması gerekmektedir."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo