Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

106 işçi iş başı yaptı

106 işçi iş başı yaptı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarında (KARDEMÄ°R) iÅŸbaşı yapan 106 işçi eÄŸitimlerinin ardından göreve baÅŸladı. 
KARDEMÄ°R ile Karabük Çalışma ve Ä°ÅŸ Kurumu (Ä°Åž-KUR) Ä°l Müdürlüğü arasında imzalanan iÅŸbaşı eÄŸitim programı kapsamında 01 Ekim 2018 tarihinde iÅŸbaşı yapan 106 personel tamamlanan oryantasyon eÄŸitimlerinin ardından bugün çalışacakları bölümlerde göreve baÅŸladı. 
Ä°ÅŸ yeri SaÄŸlık ve Güvenlik Birimi (Ä°SGB) Modülü eÄŸitimlerinin yanı sıra Ä°ÅŸ SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi Yönetim Sistemi, Kalite Yönetim Sistemi, Bilgi GüvenliÄŸi Yönetim Sistemi, Enerji Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi, Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, KARDEMÄ°R Yazılım Sistemleri ile ilgili eÄŸitimlerini tamamlayan yeni personellere kiÅŸisel koruyucu donanım malzemeleri dağıtıldı. KARDEMÄ°R Genel Müdürü Ercüment Ãœnal, yeni çalışmaya baÅŸlayan personellere yeni iÅŸlerinin hayırlı olmasını dileyerek ÅŸunları söyledi: 
“Hepinizin iÅŸinize sahip çıkacağınıza ve özveride bulunacağına inancım tamdır. Özverili olmak baÅŸka bir ÅŸey, evinizde sizleri bekleyenlere karşı sorumlu olmanız baÅŸka bir ÅŸeydir. Dünyada ekonomik krizler olur, iki sene zarar edersiniz ama üçüncü sene bir kar edersiniz, bütün ÅŸirketlerde böyledir. O iki senelik zararınızı kapatırsınız. O iki senelik zararı bir senede kapatıyoruz ama sahada ölümlü iÅŸ kazası, uzuv kaybı gibi iÅŸ kazaları gerçekleÅŸtiÄŸinde bu gibi durumları telafi edemiyoruz. Hepinizin belirli bir uzmanlığı, iÅŸ yapış ÅŸekli, mesleki deneyimi vardır ama burada yoÄŸun üzerinde durduÄŸumuz kurallar ve prosedürler vardır. Bu kurallar belirli bir yaÅŸanmışlıkların sonuçları üzerine geliÅŸtirilerek düzenlenmiÅŸ prosedürlerdir. Zaten niteliklerinize baktığımızda bizlere saÄŸlayacağınız fayda ile ilgili hiçbir endiÅŸem yok. Bir kısmınız belki bu tür fabrikalarda çalışmış olabilirsiniz. Fakat en çok üzerinde durduÄŸum konu kurallardır. Bu kurallar sizin yol haritanızdır.” 
Ayrıca Ünal, işçilerin iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uymaları konusunda sık sık uyarılarda bulunurken toplu fotoğraf çekiminin gerçekleşmesinin ardından işçiler çalışacakları bölümlerde işbaşı yaptı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo