Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ‏

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ‏

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Çakır’ın 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle yaptığı yazılı açıklama:

"Her koşulda mesai tanımadan, büyük özveri içinde görev yapan gazetecilerin çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir.

Gazetecilik mesleği, toplumun haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlayan, kamu yararını gözeten ve demokratik yaşamın ’olmazsa olmaz’ kurumlarından birini oluşturmaktadır.

Gazetecilerin, hiçbir kişi, kurum ve sivil oluşumun baskısına maruz kalmadan görevlerini yerine getirmeleri, toplum menfaatlerinin korunması ve düşünce özgürlüğünün gelişmesi açısından hayati önem taşımaktadır.

Toplumların aydınlanması, ancak ilkeli ve ileri görüşlü gazetecilerin bilgilendirilmesi sonucunda olur. Gazetecilerin yüklendikleri sorumluluk ve görevler aynı zamanda büyük riskleri de beraberinde getirmektedir. Gazetecilik, topluma daha iyiyi sunabilmenin yanında tarih içerisinde de örnekleri görüldüğü gibi görevleri dolayısıyla saldırılara çok uğrayan meslektir.

Hepimiz biliyoruz ki basının görevi gerçekleri bulup bozmadan, abartmadan kamuoyuna yansıtmaktır.

Gazeteci arkadaşlarımızın içinde bulunduğu sorunların çözümü için yerelde verilmesi gereken mücadelede üzerimize düşen görevleri yapacağını bir kez daha hatırlatarak tutku ve sabırla mesleğini icra eden bütün Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum."

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo